Hotjar is een populaire webanalyse- en gebruikersfeedbacktool waarmee inzicht wordt verkregen in hoe gebruikers met een website omgaan. Het biedt een scala aan functies die bedoeld zijn om website-eigenaren te helpen gebruikersgedrag te begrijpen, de gebruikerservaring te optimaliseren en data driven beslissingen te nemen voor verbeteringen aan de website.

Hotjar Heatmaps

In het geval van data monitoring maken wij gebruik van Hotjar om het gebruikersgedrag op een webpagina in kaart te brengen. Heatmaps bieden een visuele weergave van waar gebruikers klikken, hun muis bewegen of scrollen op een webpagina, waardoor we kunnen ontdekken welke onderdelen op de website meer betrokkenheid genereren of onderdelen die mogelijk verbetering nodig hebben.

Hotjar Surveys

Hotjar surveys gebruiken we o.a. als onderdeel van een toptakenonderzoek. We verzamelen feedback en meningen van gebruikers om meer inzicht te verwerven over wie ze zijn en wat ze op je website zoeken. Dankzij deze surveys kunnen we gerichte vragen stellen aan bezoekers van je website om zo waardevolle inzichten te verzamelen over de gebruikerservaring, behoeften, meningen en eventuele problemen.

Heb je bijkomende vragen? Of wens je een offerte voor soortgelijke ondersteuning?Neem vrijblijvend contact op
Share this answer