Modules

Ambitious bestaat uit een team co-marketeers boordevol kennis en expertise in digitale skills. Kennis die we met veel plezier delen. Daarom kan je bij ons opleidingen op maat volgen die je zelf samenstelt met modules.

DSC 0890

Google Analytics

Data is overal. Ook op jouw website. Leer hoe je data kan interpreteren, begrijpen en rapporteren met Universal Analytics en GA4.

Module GA4

SEO

SEO of Search Engine Optimization zijn optimalisaties die je op je website uitvoert om beter vindbaar te zijn in zoekmachines als Google of Bing.

Module SEO

Google Ads en SEA

Met SEA betaal je Google of Bing om bovenaan de zoekresultaten te verschijnen. Neem deze module mee op als je aan de slag wilt met campagnes en advertenties.

Module Google Ads en SEA

ActiveCampaign

E-mailmarketing blijft hoge toppen scheren. Met marketing automation verlopen je customer flows volledig automatisch en personaliseer je alle communicatie. In deze module helpen we je strategisch op weg en spitten we ActiveCampaign uit.

Module ActiveCampaign

Facebook, Instagram en LinkedIn Advertising

Wil jij meer inzicht in het opzetten van doelgerichte Facebook- & Instagramadvertenties? Stop met op goed geluk campagnes op sociale media op te zetten en leer een doordachte strategie uitwerken.

Module Facebook, Instagram & LinkedIn Advertising

Google Tag Manager

Zin om zelf tags, triggers en variabelen in te stellen in GTM? Volg al je marketinginspanningen en conversies op. Denk aan het invullen van een contactformulier, klikken op een e-mailadres en inschrijvingen op je nieuwsbrief.

Module Google Tag Manager

Opleidingen op maat, toegespitst op jouw bedrijfsdoelstellingen

Onze opleidingen zijn steeds op maat. Geen idee waar te beginnen? Geef ons een seintje en samen combineren we een pakket om een opleiding vorm te geven, toegespitst op je bedrijfsdoelstellingen.

Kies de modules die je wilt opnemen. 

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA. Het Privacybeleid en de Servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.