Onze digitale strategie

Wij werken graag aan een volledig verhaal. Met oog voor KPI’s, verstand van inzetbare middelen en een gevoel voor inspirerende ideeën. Om tot de juiste campagnes te komen, heb je een strategie nodig, maar ook gloeilampmomenten, onderzoek en stapsgewijze optimalisaties.

Sfeerfotos Rework 09923

Contentmarketing

Van contentoptimalisatie tot e-mailcampagnes, wij creëren content waarvoor iedereen overstag gaat.

Meer over contentmarketing

SEO

Zowel met quickwins als op lange termijn maken we jou online makkelijk vindbaar.

Meer over SEO

Paid marketing

Wij leren je doelpubliek kennen en targeten hen met relevante en interessante advertenties die tiptop in orde zijn.

Meer over paid marketing

Marketing Automation

Door de juiste mail op exact het juiste moment te versturen, voelen je klanten zich persoonlijk geholpen. Customer experience to the max.

Meer over marketing automation

Conversie-optimalisatie

Pinpoint alle pijnpunten voor je webbezoekers en haal die weg. Zonder online drempels voer je die conversie op tot ongekende hoogten.

Meer over conversie-optimalisatie

Socialmediastrategie

Bereik de juiste mensen met de juiste boodschap. Organisch of betalend, wij denken strategisch mee.

Meer over socialemediastrategie

Co-marketing: een tweede marketingteam in huis

Co-marketing is een resultaat van onze jarenlange ervaring. We werken echt samen met je team. De communicatie is transparant en de marketing een som van bedrijfs- en vakkennis. Flexibiliteit en continuïteit zijn de key-elementen van onze succesvolle langetermijnsamenwerkingen op vlak van digitale marketing.

Digitale marketing is een landschap dat snel evolueert en verandert. Om ervoor te zorgen dat jij mee bent met die constante verandering stellen wij een team van digitale experten ter beschikking. Van data-analisten, performance marketeers tot UX/UI designers en SEO-copywriters. Allen onder leiding van een digitale strateeg. Zij helpen jouw bedrijf mee evolueren en transformeren.

We stellen een nauwe samenwerking op, met een expert die écht deel uitmaakt van je team. Hij of zij biedt jou de juiste ondersteuning aan bij alle marketingactiviteiten die je wil inzetten of optimaliseren. Het aantal dagen dat we maandelijks samenwerken spreken we op voorhand af. Je krijgt er dus voor enkele dagen per maand een nieuwe collega bij.

Benieuwd?

Wil je een een co-marketingsamenwerking? Of heb je gewoon eens zin in een babbel?

Contacteer ons
DSC 0865