De opdracht

Outdoor Wood Concepts vindt in Ambitious een goede partner om hun conversieratio te optimaliseren. Met een doordachte marketingstrategie als basis realiseren we een nieuwe conversiegerichte website.

Expertises

  • Digitale strategie
  • Contentmarketing
  • Paid Marketing

Over Outdoor Wood Concepts

Outdoor Wood Concepts, een onderdeel van Houtmagazijn Verdonckt, is producent van architecturale houtprofielen voor gevelbekleding, terras en tuin. Ze bieden creatieve, innovatieve en kwalitatieve oplossingen voor een duurzame buitenverfraaiing van elk gebouw, met een architecturale meerwaarde als resultaat. Ambitious ondersteunt Outdoor Wood Concepts om deze architecturale meerwaarde al vanaf het eerste digitale contactpunt naar voren te brengen en te promoten.

OWC - Houten gevelbekleding banner

Lead generation met nieuwe website

We brengen de toptaken naar voor en vereenvoudigen de contactmogelijkheden. Zo doen we Outdoor Wood Concepts groeien met een nieuw websitedesign.

UX-Design

Het gebruiksvriendelijk design ligt in lijn met de aangeboden producten zodat deze perfect tot hun recht komen.

Performance Marketing

We bekomen meer conversies via je website door o.a. in te zetten op SEA en social media advertising. We monitoren de data en optimaliseren de campagnes voortdurend om meer conversies te behalen.

E-mailmarketing / Marketing Automation

De lijn van conversieoptimalisatie wordt verder getrokken door de implementatie van ActiveCampaign. We automatiseren en personaliseren een constante communicatie.

Opportuniteit tot vernieuwing van de website in Craft CMS

Outdoor Wood Concepts komt bij Ambitious aankloppen omdat zij de opbrengst van hun marketinginspanningen willen verhogen. Meer conversies, meer leads. Bij de start van elk nieuw digitaal project onderzoeken wij de opportuniteiten van de huidige situatie.

Wij adviseerden om de website outdoorwoodconcepts.be te vernieuwen voordat ze kunnen starten met betalende advertenties. Zo kreeg de website een conversiegerichte en professionele uitstraling, waarbij de geniale producten meer tot hun recht komen. Een mobiel vriendelijke website waarbij de content je begeleidt en aanzet tot actie.

We stellen toptaken op die we vervolgens vertalen naar een gebruiksvriendelijk design dat de noden van de bezoeker beantwoordt. Na goedkeuring van onze designs ontwikkelen we de nieuwe website. Deze is visueel aantrekkelijk én conversiegericht. De website is steeds up to date en beveiligd omdat we hosting en support intern verzorgen.


OWC - Website in tablets
OWC - Website in telefoon, tablet en laptop

Lead generation met ActiveCampaign

Samen met de klant ontdekken we nieuwe opportuniteiten om betere resultaten te halen uit hun marketinginspanningen. We adviseren een migratie van Sharpspring naar Active Campaign om hun lead generation naar een hoger niveau te tillen.

Naast de migratie van designs en contacten, profiteren we van nieuwe functionaliteiten die deze tool voorhanden heeft:

  • CRM: Segmentatie van bezoekers
  • Automations: starten van specifieke content flows na of voor conversie
  • Sales funnel: Cold prospect to hot lead to …
  • E-mail personalisatie
  • Lead generation flows: automatisaties na een contactopname

Onze missie: ontwerpen en produceren van innovatieve massief houten profielen en gevelbekledingsconcepten van ongeëvenaarde kwaliteit die een architecturale meerwaarde geven aan elk project, owc staat erop architecten, bouwheren of schrijnwerkers hierover technisch advies te verlenen. De nieuwe website van Outdoor Wood Concepts ademt deze missie uit en dit voor de 3 doelgroepen die we willen bereiken : de bouwheer, de vakman en de architect. We zijn dan ook tevreden van de resultaatgerichte samenwerking en het uiteindelijke resultaat.

Stephan RoggeCEO

Co-Marketing ondersteuning

In overeenstemming met de conversieoptimalisaties voor de nieuwe website, werken we een strategie uit om de merken en de producten te promoten. We bereiken een aanzienlijk grote en nieuwe doelgroep via Facebook Advertising en Google Search Ads.

Voor de Google Search Ads starten we vanuit de toptaken. Onze SEA specialisten monitoren de data voortdurend om een zo optimaal mogelijke doelgroep te bereiken. Op deze manier halen we het uiterste uit je marketingbudget.

Facebook Advertising is een evidentie aangezien de producten en het bijhorende beeldmateriaal liefhebbers inspireert. En laat sociale media nu hét kanaal zijn waar inspirerende content werkt. Met een grondige doelgroep targetting halen we ook hier het uiterste uit het marketingbudget.

OWC - screens vanuit website

Resultaat: Nieuwe website en lange termijn co-marketing ondersteuning

De website van Outdoor Wood Concepts is het visitekaartje van het bedrijf en vaak ook het eerste contact met de klant. Wij realiseren een websitedesign dat overeenkomt met de creatieve en innovatieve uitstraling van hun producten. Bovendien ontwikkelen we het design zo dat de bezoeker aangezet wordt tot contactopname of een andere meetbare conversie.

Dit project resulteert in een lange termijn partnership waarbij we de nieuwe website met al haar producten en diensten promoten en online conversie verhogen.

Ook nood aan ondersteuning van een expert?Contacteer ons