Presentatie Manon

Wie ben je en wat doe je precies bij Ambitious?

Manon: “Met mijn diploma Communicatiemanagement en BaNaBa Digitale Marketing heb ik zeker een gezonde interesse in online communicatie. Het was voor mij al snel duidelijk dat ik me wilde verdiepen in dit vak. Ik ging dan ook aan de slag als online marketeer. Hier zette ik mijn eerste stappen in deze interessante wereld. Het ontwikkelen van content, maar vooral het opzetten van advertenties, was een onderdeel van de marketing dat mij erg aansprak. Dit zette mij dan ook aan om de stap te maken naar een growth marketing agency. Hier ben ik nog wat meer in aanraking gekomen met de datazijde van marketing.”

Hoe zou je de job als Performance Marketeer tegen je vrienden of familie uitleggen?

Manon: “Ik omschrijf het als het opmaken, analyseren en optimaliseren van digitale advertenties waarbij ik gebruik maak van data en inzichten om de juiste doelgroep naar relevante informatie te leiden.”

Wat vind je belangrijk binnen je job?

Manon: “Afwisseling en meetbaarheid. Ik hecht er veel waarde aan dat mijn job nooit voorspelbaar wordt. Ook denk ik wel dat ik kan zeggen dat de meetbaarheid van digitale marketing mij enorm aantrekt. Het vergaren van inzichten uit campagnes om die dan op hun beurt weer te kunnen optimaliseren. Dat is iets wat ik fijn vind om te hebben binnen mijn job. Daarnaast hecht ik veel waarde aan vrijheid in wat we doen, een goede sfeer op het werk, het idee dat je altijd bij collega's terechtkan voor hulp, en natuurlijk moet de balans tussen werk en privé moet goed zitten.”

sfeerfoto Ambitious

“Het vergaren van inzichten uit campagnes om die dan op hun beurt weer te gaan kunnen optimaliseren. De meetbaarheid van wat je uitvoert is iets wat ik fijn vind om te hebben binnen mijn job.”

Presentatie medewerker manon
Manon MaeterPerformance Marketeer

Waar haal je energie uit buiten je werk?

Manon: “Buiten mijn werk ben ik volledig in de ban van Formule 1. Mijn weekends draaien vaak om de races. En dan heb ik nog mijn trouwe viervoeter, Truffle, waar ik graag mee in de weer ben. Verder vind ik het heerlijk om vrienden en familie uit te nodigen, of dat nu bij mij thuis is, in een gezellig café of restaurant. En als de zomer aanbreekt, kun je me gegarandeerd in Frankrijk vinden, met een goed glas rosé in de hand. Dat is pas echt genieten van het leven!”

Hond van Manon
Manon staat alvast klaar om met jullie samen te werken!Contacteer ons
Share this post