SEO Score

Met het uitvoeren van een Quickscan geven we je inzicht in de huidige prestaties van je website. We scannen op indexeerbaarheid, on-page en off-page SEO, linkbuilding, afbeeldingen en andere technische factoren om zo tot een score te komen. Die geeft aan hoe het staat met je huidige SEO inspanningen. Op basis van deze score kan je achteraf meten welke impact de voorgestelde optimalisaties hebben gehad op de vindbaarheid van je website.

Snelle quick-wins

Wil je gewoon enkele quick-wins om hoger in de zoekresultaten van Google te verschijnen? In een SEO Quickscan gaan we volgende factoren onderzoeken:

  • Hebben je afbeeldingen een alt tekst?
  • Zijn alle meta descriptions ingevuld?
  • Is er een sitemap aanwezig?
  • Heb je een custom 404 pagina?
  • Is je website mobiel vriendelijk?
  • Zijn er pagina’s uitgesloten van indexering?

Als resultaat krijg je een handig overzicht van welke factoren niet in orde zijn, welke ontbreken en welke aanpassingen er nodig zijn om hoger te scoren in de zoekmachines.

SEO strategie

Met de quick-wins die uit onze Quickscan komen, kan je op korte termijn al enkele optimalisaties uitvoeren. Toch is hoger scoren in de zoekmachines een werk van lange adem. Een strategie opstellen is hierbij van cruciaal belang. De resultaten van de scan liggen hiervoor aan de basis, zodat we weten hoe we jouw organisatie kunnen helpen groeien.

SEO Quickscan aanvragen

Wil je graag weten welke factoren je vindbaarheid in Google kunnen versterken? Of wil je gewoon enkele quick-wins om hoger in de zoekresultaten van Google te verschijnen? Vul dan het formulier in en vraag een Quick scan aan. Wij scannen je website en leveren een rapport aan met top- en verbeterpunten. Wens je toch een hele strategie op poten te zetten? Neem dan zeker contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA. Het Privacybeleid en de Servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.